Gilran a nyeregben

 2011.02.02. 20:51

Megérkezett az első levél. Gilran a korábbi CM-es bejegyzését frissítette az oldal kedvéért. Remélem a történet olvasása nemcsak a kerékpározáshoz, hanem az íráshoz is meghozza kedvet és a közeljövőben újabb bejegyzéseket olvashatunk.

A szó tehát Gilrané :)).

Úgy kezdtem mint mindenki!

De előtte még el kell mondanom, hogy egy kedvezőtlen betegség miatt 6 évesen 3 hónapot kórházban töltöttem. Emiatt nem igazán volt jó a mozgáskoordinációm, nem tudtam fél lábon állni és labdát pattogtatni se. Ezen rendkívül sokat javított a bicikli. A kórházi eset után kaptam meg az első brinyóm. Még élénken emlékszem rá egy sötétzöld kisgyerek kerékpár volt. Apum vette nekem. Jó nagy vastag kerekei voltak, meg egy pár pótkerék.

Címkék: budapest gilran

A blog a levélírók által beküldött történeteket szeretné publikálni, így néhány alapelv kezdésként.

  • Lehetőleg 2500-3000, maximum 5000 karakter legyen a bejegyzés (ha nagyon nem férne bele akkor két/több részletben jelenik majd meg).
  • A beküldött írások az oldalra változtatás nélkül kerülnek ki. A szövegért a beküldő a felelős (helyesírás, Ice-T fordulatok mellőzése).
  • Add meg a bejegyzésed címét
  • Add meg azt a neved (nick/valódi)ami megjelenhet a blogban.
  • Írj egy 2-3-5 soros bevezetőt/összefoglalót is a bejegyzésed elé (a teljes szöveget a tovább gombra kattintva lehet majd elolvasni).
  • Küldj 1-2 db  max. 500x375-ös fényképet (vagy beágyazható linkjét), ha szeretnél magadról vagy a bringádról képet a bejegyzéshez csatolni.

 

Most már jöhetnek a levelek :)).

Címkék: szerkesztési alapelvek